Contract, betaling en verzekering

A d v e r t e n t i eHet contract

zodra u met uw aannemer overeenstemming bereikt met betrekking tot het bouwen van een serre is het belangrijk om een gespecificeerd contract op te stellen. In dit contract staat een uitgebreide werkbeschrijving met daarin de rekeningen, tijdsduur, prijsopgave en tekeningen. Indien u zelf ook werkzaamheden gaat uitvoeren, overleg dit dan met de aannemer. Ook dit kunt u in het contract vastleggen. Op de website van vereniging eigen Huis kunt u een standaardcontract downloaden (verbouwingsovereenkomst 1998).
Hierin staan de voorwaarden voor zowel de opdrachtgever als wel de aannemer beschreven.

Betalingsafspraken

De betaling van uw serre geschiedt vaak in termijnen. Daarnaast is het gebruikelijk om met uw aannemer een vaste aanneemsom af te spreken. Op de website www.bouwgarant.nl vindt u richtlijnen voor een betalingsregeling die past bij de hoogte van de aanneemsom. Het is verstandig om vooraf een schriftelijke prijsopgave van eventueel meerwerk aan te vragen. Dit meerwerk kan ontstaan indien er tijdens de bouw wijzigingen in het plan ontstaan.

Verzekering

Ga altijd na of de aannemer waarmee u in zee gaat goed verzekerd is. Hiervoor zijn verschillende verzekeringen af te sluiten waar onder een CAR verzekering en de verbouwgarantie. De CAR (construction All Risk) verzekering biedt dekking bij schade die ontstaat tijdens de verbouwing aan het werk zelf of aan uw andere eigendommen, of aan eigendommen van derden. De verbouwgarantie is in het leven geroepen om problemen bij faillissement en kwalitatieve/constructieve gebreken te dekken.

A d v e r t e n t i e


A d v e r t e n t i e


Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan!

Vraag nu gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij leveranciers in uw woonplaats of regio

Stuur mij serre offertes!