De prijs van een aanbouw
Wat bepaalt de prijs van een aanbouw

prijs aanbouw Een van de meest voorkomende verbouwingen die vandaag de dag worden uitgevoerd, zijn wel verbouwingen waarbij een aanbouw tegen een huidige woning wordt geplaatst. Een aanbouw heeft namelijk tal van voordelen die we niet over het hoofd kunnen zien. U hebt niet alleen die extra ruimte waarvan u altijd al droomde maar u voorziet uw ganse woning ook van een surplus aan lichtinval. En hoe lichter een woning hoe meer ruimte maar ook hoe meer leven en aantrekkelijkheid een interieur uitstraalt. Laten we eens even stilstaan bij de factoren die de prijs van een aanbouw bepalen.

De prijs van een aanbouw

U een op maat gemaakte prijs geven, is niet mogelijk. Er zijn namelijk een heleboel zaken die invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Toch bestaat er een manier om een degelijke richtprijs te bepalen voor uw aanbouw. Via deze som zou u al een tamelijk duidelijk beeld moeten krijgen van de prijs van een aanbouw. Om tot deze prijs te komen, is het allereerst van belang dat u de kubieke meter inhoud van het aan te bouwen stuk berekent. Hiervoor vermenigvuldigt u de lengte met de breedte en de hoogte van de aanbouw. De uitkomst van deze vermenigvuldiging doet u maal 600. Het bedrag dat u dan uitrekent, kan beschouwd worden als de prijs van een aanbouw, exclusief BTW. Voor de meeste aanbouwen schommelt deze prijs tussen de 20.000 en de 25.000 Euro.

Extra prijsbepalers

Naast de bovenstaande standaardprijs kunnen er een aantal extra zaken voor een prijsverhoging zorgen. Houd daarom in het achterhoofd dat onder andere de keuze van gevelsteen, de keuze voor al dan niet verwarming van de aanbouw, de keuze van kozijnen en schuifpuien en de keuze van materiaal in het algemeen een prijsverhoging kunnen teweeg brengen. Daarnaast zijn er nog andere zaken die de uiteindelijke prijs in de hand kunnen werken. Raadzaam is daarom ook om professioneel advies in te winnen over alle onderdelen van een aanbouw die de prijs bepalen.

Offerte aanbouw

Wilt u de exacte prijs die op maat gemaakt is afhankelijk van uw behoeften en vereisten dan raden wij u aan om op verschillende plekken een offerte aan te vragen. U kunt hierbij niet alleen beroep doen op aanbouwplaatsers bij u in de buurt maar u kunt ook gemakkelijk het wereldwijde Internet raadplegen dat u in een mum van tijd in contact brengt met een zo goed als onbeperkt aanbod aan aanbouw professionals.

Serreinformatie.nl geeft u de mogelijkheid in 1x meerdere offertes aan te vragen bij verschillende kwalitatieve leveranciers.
Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan!

Vraag nu gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij leveranciers in uw woonplaats of regio

Stuur mij serre offertes!