Gratis offerte serre aanvragen

serre offertes aanvragenSerreinformatie werkt landelijk nauw samen met kwalitatieve serreleveranciers in uw woonplaats of regio. Door het invullen van bovenstaand formulier ontvangt u binnen korte tijd gratis en vrijblijvend meerdere offerte’s van bij ons aangesloten bedrijven.

Wij sturen uw offerteaanvraag door naar een aantal onafhankelijk door ons geselecteerde bedrijven, die u vervolgens graag een offerte op maat sturen. Op basis van deze offertes kunt u al dan niet besluiten de opdracht door een van deze bedrijven uit te laten voeren. U ontvangt maximaal 5 kwalitatieve offertes, maar dit kunnen er in sommige gevallen minder zijn. Zo wordt u niet overstelpt met reacties. U vergelijkt deze offertes en maakt al dan niet een keuze op basis van prijs én kwaliteit. U zit nergens aan vast!

Stuur mij gratis en vrijblijvend 5 serre offertes!

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur 5 gratis & vrijblijvend offertes op maat.

Veel gestelde vragen over serre offertes aanvragen

Wat kost het aanvragen van een offerte?

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis.

Ben ik verplicht een van de ontvangen offertes te accepteren?

Nee, alle offertes die u ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Uw privacy en persoonlijke gegevens

Om u in staat te stellen een offerte aan te kunnen vragen bij onze partnerbedrijven is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze gegevens gaan in de meeste gevallen niet verder dan uw basis NAW-gegevens en informatie benodigd voor de partnerbedrijven om tot een goede offerte te kunnen komen. Wij sturen de offerteaanvragen per email door naar onze partnerbedrijven. Zij zijn contractueel gebonden uw gegevens uitsluitend te gebruiken om een offerteaanvraag op te stellen en daar contact met u over op te nemen. Wij nemen uw privacy serieus.

Ik heb offertes aangevraagd, maar heb nog niets ontvangen!

Het opstellen van een passende offerte vergt wat tijd voor een leverancier. Dit kan enkele dagen duren. Twijfelt u of uw offerteaanvraag wel goed is verlopen, neemt u dan contact met ons op.

Hoeveel bedrijven sturen mij een offerte?

Dit kunnen er (maximaal) 5 zijn, maar soms ook minder.

Ik kan niet alle vragen beantwoorden bij het invullen van mijn offerteaanvraag.

Vult u de velden zo goed mogelijk in. Weet u het antwoord op een bepaalde vraag niet, dan kunt u deze leeg laten. Geef verder zoveel als mogelijk informatie over uw project bij het tekstveld “Projectomschrijving” of “Aanvullende informatie”. Velden met een * zijn wel verplicht.

De opdracht die ik wil laten uitvoeren valt niet onder de aangeboden diensten of producten.

Neem dan contact met ons op. Wij zoeken voor u geschikte aanbieders en zullen overwegen het product of de dienst op onze website op te nemen.

Ik heb een klacht over een bedrijf!

Wij streven naar een betrouwbare dienstverlening. Mocht u klachten hebben over bedrijven die u via deze website een offerte hebben gestuurd, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons dit laten weten via ons contactformulier.

Mijn vraag staat niet in dit rijtje van veelgestelde vragen.

Neem dan contact met ons op.