Prefab serre

A d v e r t e n t i eEen prefab serre, wat is dat precies?

De laatste jaren is de prefab serre of aanbouw steeds meer in trek. Maar wat is een prefab serre precies?

prefab serreEen prefab serre is een serre waarvan de onderdelen vooraf in een fabriek op maat gemaakt zijn. Een van de grote voordelen hiervan is, dat de serre zeer snel ter plekke in elkaar gezet kan worden. Dit omdat er tijdens de installatie niets meer op maat gezaagd hoeft te worden. In sommige gevallen is de serre zelfs binnen een dag geïnstalleerd.

Prefab serre prijzen

Een van de grote voordelen van een prefab serre zijn aantrekkelijke prijzen. Omdat de serre in de fabriek op maat en in productie gemaakt wordt, scheelt dit een hoop tijd. Dit vertaalt zich direct in zeer aantrekkelijke prijzen. Bijkomend voordeel is dat het productieproces van de prefab serres enorm verbeterd zijn. Vroeger was het zo dat de serres vaak niet pasten bij de stijl van de woning, en dat er weinig keus was qua stijl en kleur. Tegenwoordig is er volop keuze, zowel in prijs, uitstraling,glas soort en kozijnen.

Een ander bijkomend voordeel is dat een goede prefab serre (bijvoorbeeld bij een verhuizing) eenvoudig uit elkaar gehaald kan worden. Dit betekent dat u uw prefab serre mee kunnen verhuizen naar uw nieuwe woning, en ook op deze manier bespaart u op de kosten van een prefab serre.

Tot slot zorgt een serre voor de opwaardering van uw woning. Dit zijn uiteraard kosten die u niet direct bespaard, maar wel terugziet bij de verkoop van uw woning. Uw woning wordt simpelweg aantrekkelijker en dit vertaalt zich in een hogere verkoopprijs.

Een prefab serre laten aanbouwen

Indien u ervoor kiest om een prefab serre aan te laten bouwen, let er dan op dat u meerdere offertes aanvraagt bij verschillende leveranciers. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze offerteservice. Door het invullen van het formulier aan de rechterkant van het scherm ontvangt u binnen enkele dagen meerdere offertes van leveranciers in uw woonplaats of regio. Deze serre offertes kunt u eenvoudig met elkaar vergelijken op prijs en kwaliteit.

Voordelen prefab serre

  • Zeer snelle bouwtijd
  • Vooraf te bezichtigen in showroom
  • Voordelig
  • Grote keuze uit afmetingen en kleuren
  • Is mee te verhuizen
  • Goede isolatie

Nadelen prefab serre

  • Minder geschikt voor maatwerk
  • ┬áTijdens bouw afwijken van plan is lastig

Samenvatting prefab serre

Indien u wilt genieten van een serre tegen een scherpe prijs, en niet te lang overlast wilt ervaren van de verbouwing prefab serre de perfecte keuze voor u. Onze leveranciers informeren u graag over de kosten, werkwijze en kwaliteitsverschillen. Gebruik hiervoor het formulier aan de rechterkant van het scherm.

Jarno Dijkgraaf

Serrespecialist, serreinformatie.nl

A d v e r t e n t i e


A d v e r t e n t i e


Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan!

Vraag nu gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij leveranciers in uw woonplaats of regio

Stuur mij serre offertes!