A d v e r t e n t i eHoe een serre in te richten?

inrichting van de serre Waar u er rekening mee moet houden bij de serre inrichting is dat de serre eigenlijk een buitenruimte is. Je kunt bij de inrichting van serre dus geen gebruikmaken van vochtgevoelige materialen zoals parket of behang.

Bij gebruik van hout in de serre is het verstandig dit houdt in lichte kleuren te schilderen. Hierdoor zal het hout minder uitzetten als de zon erop schijnt wat scheuren in het hout voorkomt.

Serre inrichting in het verleden

Bij het inrichten van de serre is het misschien leuk te weten dat een serre van oudsher een natuurlijke schakel is tussen het huis en de tuin. Om deze reden wordt bij de inrichting van een serre vaak ook gekozen voor een romantische stijl. Terras meubelen zijn dan ook erg populair. Ook materialen zoals hout, riet, rotan en natuursteen komen prima tot hun recht in een serre.

serre inrichtingVoor de inrichting van een serre worden vaak ook planten gebruikt. Doordat een serre veel lichtinval heeft en goed geventileerd wordt zullen planten het zeer goed doen in deze ruimte. Let er wel op dat planten in de zomer voldoende beschermd worden tegen de hoge temperaturen welke in de serre kunnen ontstaan.

Samenvatting

Een kunststof schuifpui is zeer sterk en inbraak werend. Ook zijn kunststof schuifpuien goed te isoleren en heeft het weinig tot geen onderhoud nodig. Een nadeel kan de prijs zijn welke hoger licht dan die van een houten schuifpui. Daarnaast is een kunststof schuifpui moeilijk beschilderbaar en lastiger te repareren. Heeft u een oudere woning dan is een houten schuifpui wellicht een betere keuze, omdat dit beter bij de stijl van uw woning zal passen.

A d v e r t e n t i e


A d v e r t e n t i e


Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan!

Vraag nu gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij leveranciers in uw woonplaats of regio

Stuur mij serre offertes!