Balkon serre

A d v e r t e n t i eBalkon serre, uw balkon ombouwen tot een serre

balkonserreHet is misschien niet de meest voor de hand liggende optie, maar steeds vaker wordt er van een dakterras of balkon een prachtige balkonserre gemaakt. Vooral in Nederland met een wisselend klimaat is het gebruik van het balkon beperkt tot de zomermaanden. Een balkonserre brengt hier verandering in. U kunt het hele seizoen gebruik maken van uw balkon, en vergroot ook nog eens uw woonoppervlak.

In onderstaande paragrafen leest u meer over de voordelen van een serre op uw balkon.

De voordelen van een serre op uw balkon

Het ombouwen van uw balkon tot balkonserre heeft een aantal voordelen:

  • Meer lichtinval in uw woning
  • Vergroting van het woonoppervlak
  • Het hele seizoen gebruik maken van uw balkon
  • Waarde vermeerdering van uw appartement
  • Zelf kiezen tussen een open of dicht balkon

Meer lichtinval in uw woning

Een balkonserre bestaat voor het grote deel uit glazen wanden (balkon beglazing), meestal in combinatie met een schuifpui of schuifwand. Doordat vrijwel alles van glas gemaakt is maakt u maximaal gebruik van het invallende licht. De moderne balkonbeglazing sluit naadloos op elkaar aan waardoor uw balkon prima wordt geïsoleerd, en u weinig tot geen overlast heeft van geluid van buiten.

Vergroting van het woonoppervlak

Indien u van uw balkon een serre maakt vergroot u het woonoppervlak van uw woning. De ruimte die anders alleen benut werd in de warme zomermaanden, is nu ineens het hele jaar door beschikbaar.

Waardevermeerdering van uw appartement

Een balkonserre is een eenmalige investering die u deels terugverdiend doordat de waarde van uw appartement stijgt.

Zelf kiezen tussen een open of dicht balkon

Doordat er in de meeste gevallen gebruik gemaakt wordt van een vouwbare of schuifbare balkon beglazing, kunt u zelf kiezen of u de beglazing opent of niet. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in volglas systemen, of systemen met een aluminium profiel. Een volglas systeem bestaat uit volledig glazen panelen zonder profielen of kozijnen en kunt u door te schuiven indien gewenst volledig openen.

Eenvoudig offertes aanvragen

Indien u geïnteresseerd bent in een serre op uw balkon vraag dan altijd meerdere offertes aan, en laat u goed informeren. Via onze offerteservice ontvangt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes van serreleveranciers in uw woonplaats of gemeente. Vergelijk deze offertes goed, en maak al dan niet een keuze voor een serreleverancier.

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan! Jarno Dijkgraaf

Serrespecialist, serreinformatie.nl

A d v e r t e n t i e


A d v e r t e n t i e