Kunststof serre

A d v e r t e n t i eDe kunststof serre nader bekeken

Het grote voordeel van een kunststof serres is de duurzaamheid. Om deze reden wordt meer en meer gekozen voor kunststof bij de aanbouw van een serre. Kunststof is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en is zeer onderhoudsvriendelijk.

Kunststof is ook isolerend. Zowel geluid als warmte worden door kunststof goed geïsoleerd, wat uiteraard scheelt in uw stookkosten. Het onderhoud van een kunststof serre is eenvoudig en kost zeer weinig tijd. De werkzaamheden bestaan uit schoonmaken met een spons en een emmer lauw water en schoonmaakmiddel. Kunststof veroorzaakt geen condens en is vorst- en stormbestendig.

De kleuren

kunststof serre Kunststof serres kunnen, net zoals kunststof kozijnen, vrijwel in alle soorten kleuren geleverd worden. Zo kunt u de serre prima laten aansluiten bij de kleur van uw huis. Let op, een nadeel van een kunststof serre is dat indien u op een later moment de kleur van uw huis verandert u de serre niet zomaar kunt overschilderen. Eenmaal gekozen voor een kleur betekent dat u hier de rest van uw leven aan vastzit.

Vaak bestaan serre’s uit combinaties van materialen, bijvoorbeeld een combinatie met aluminium en hout. Hiermee is het mogelijk de uitstraling van uw serre bepalen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kunststof serre met een aluminium dakconstructie en een bouwstijl uit de jaren 30.

Voordelen

  • Kunststof is een sterk materiaal
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Kunststof isoleert goed
  • In vele kleuren verkrijgbaar

Nadelen

  • Kunststof is moeilijk of niet overschilderbaar
  • Reparatie is lastig (deuken of scheuren)
  • Je mag geen gaten boren in kunststof serres

Samenvatting, prijsinformatie en vrijblijvende offerte

De aanschaf van een serre is een flinke investering. Vergelijken op basis van prijs en kwaliteit is dan ook onoverkomelijk om uiteindelijk tot een keuze te komen waar u jarenlang plezier van zult beleven. Serreinformatie.nl werkt op landelijk niveau nauw samen met kwalitatieve serre leveranciers. Indien u (vrijblijvend) een prijsopgaaf wilt ontvangen van uw serre, dan kunt u gebruik maken van ons offerte formulier. Wij bekijken uw offerte en sturen deze vervolgens door naar maximaal 6 leveranciers in uw regio. Deze maken een offerte op basis van uw wensen welke u binnen korte tijd na aanvraag in uw brievenbus ontvangt.

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan! Jarno Dijkgraaf

Serrespecialist, serreinformatie.nl

Enkele voorbeelden van kunststof serres

A d v e r t e n t i e


A d v e r t e n t i e


Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan!

Vraag nu gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij leveranciers in uw woonplaats of regio

Stuur mij serre offertes!